Završeno PP Srbije u boksu u uzrastu seniora, juniora i školaraca :: Bokserski savez Vojvodine - Boxing Association Of Vojvodina ::

Dokumenti   Linkovi   Kontakt       

Србија, 21000 Нови Сад, Масарикова  бр. 25 Тел/фах: +381 21 572 356, 063 501 916

 

ВОЈВОЂАНСКИ   БОКСЕРСКИ    САВЕЗ

VOJVODINA     BOXING     ASSOCIATION  


 

35th Golden Glove of Vojvodina

4 kup nacija zene

Galerija
Kontakt

Sportski savez Srbije
Zvanična prezentacija
www.serbiansport.com

Sportski savez Vojvodine
Zvanična prezentacija
www.sportskisavezvojvodine
.com

Olimpijski komitet Srbije
Zvanična prezentacija
www.oks.org.rs


BOKSERSKI
SAVEZ
SRBIJE
eubc logo

23. Mar 2015.

Završeno PP Srbije u boksu u uzrastu seniora, juniora i školaraca

Posle tri dana solidnog boksa i 113. borbi, završeno je u Loznici prvenstvo Srbije u uzrastu seniora, školaraca i juniora.

Od 150 boksera učesnika turnira, 72 su bila iz Vojvodine, 42 iz Regiona Beograd a ostali iz Šumadije i Jugoistočne Srbije.
Loznica je bila odličan i za ovakve priredbe uhodan organizator, merenje, generalni žreb i mečevi su bili u hali Lagator, smeštajni objekti u Banji Koviljači i pored hale u Loznici (Plavi restoran) su imali otvorenu wireless mrežu.
Šta reći o borbama?
U uzrastu školaraca, pažnju je na sebe skrenuo Aličić Semiz bokser Mačve kao i Tošić Matija iz Beogradskog Radničkog koji je proglašen najboljim školarcem na prvenstvu. U uzrastu školaraca je bilo 32 boksera u 12 kategorija, svaki učesnik se okitio medaljom, najveći broj boksera u kategoriji je bio 4.
Kod juniora je bilo 52 boksera u čak 13 kategorija, najviše po 7 u kategorijama 66kg i 70 kg. Najbolji utisak su ostavili Nema Adrijan bokser Kikinde u muva kategoriji kao i Bujišić Đorđe i Simonović Nikola bokseri Fontane iz Beograda. Simonović je proglašen najboljim juniorom na prvenstvu.
U seniorskoj konkurenciji, čak četiri kategorije su imale preko 8 boksera (64kg, 69kg, 75kg i 81kg) tako da će njihove finalne borbe biti održane naknadno. U kategoriji 49kg i 52kg nije bilo učesnika.Najboljim seniorom turnira, sasvim zasluženo je proglašen Wouter Đokić (75kg) koji je imao tri briljantne pobede u nizu, od kojih prve dve nokautom. U finalu će se sastati sa Vlajić Vladimirom bokserom Goča koji je u polufinalu tesno pobedio Denisa Memetovića. U dve borbe, odličan je bio i Aleksandar Drenovak koji je nažalost polufinalnu borbu izgubio neizlaskom na ring zbog zdravstvenih problema trećeg dana turnira. Odlične finalne mečeve su pružili bokseri Lupusa iz Novog Sada, Bačić Vanja (60kg) i Bukilica Nikola (56kg) kao i Popović Ivan (64kg) bokser Radničkog iz Kragujevca.  Florijan Sabo (64kg) je ubedljivo vodio u prve dve runde protiv Stošić Petra, međutim jednim preciznim udarcem je bio nokautiran. U teškoj kategoriji, odličan meč su pružili Vidović Ljuban i Malić Bogdan, međutim pobedom se okitio Vidović nošen na krilima gromoglasnog navijanja domaće publike. Tesnu pobedu je ostvario i superteškaš Stanković Milutin protiv odličnog Vladana Babića. Bilo je nekoliko nokauta, kao i povređivanja boksera zbog sudara glavama tokom klinča, što govori o tome da se naši bokseri još nisu navikli na skidanje kaciga.
Sve u svemu, vrhunski boks su prikazali Đokić i Drenovak, solidni su bili Popović i Vidović, u Loznici se moglo videti dosta lepih mečeva ovih dana.
Molimo preuzmite rezultate sva tri dana kao i bergerove tabele za sve uzraste.

Za preuzimanje Berger elita kliknite na ikonu (.pdf format)

Za preuzimanje Berger juniori kliknite na ikonu (.pdf format)

Za preuzimanje Berger skolarci kliknite na ikonu (.pdf format)

Za preuzimanje Rezultata prvi dan kliknite na ikonu (.pdf format)

Za preuzimanje Rezultata drugi dan kliknite na ikonu (.pdf format)

Za preuzimanje Rezultata finala kliknite na ikonu (.pdf format)

23. Mar 2015.

 

 

Dodajte svoj komentar

 Najnovije na sajtu:

Obaveštenje svim klubovima VBS-a 8 kolo RLV
Rezultati 7. kolo RLV
Obaveštenje svim klubovima VBS-a 7 kolo RLV
Rezultati 6. kolo RLV
VI kolo Prva Liga Sever (RLV)
Propozicije Prva Liga Sever
In memoriam Vujanić Slobodan - Vujke
5. kolo Regionalna liga Vojvodine 2017. godina
V kolo Regionalne lige Vojvodine Otvoreno prvenstvo Banata Zlatna rukavica Kikinde
Podrška kandidaturi Nenada Borovčanina za predsednika BSS

Panonski bombarderi VBS


© 2010-2017 Vojvođanski bokserski savez - Novi Sad, Masarikova 25 - Tel: 021/572-356, Mob: 063/501-916
Design&Hosting - Studio RAVNICA NET - Kontakt: 0603988195