PPS u boksu za žene održano u Žablju :: Bokserski savez Vojvodine - Boxing Association Of Vojvodina ::

                                                                                                                                                                           Документи   Везе   Контакт

Србија, 21000 Нови Сад, Масарикова  бр. 25 Тел/фах: +381 21 572 356, 063 501 916         

        ВОЈВОЂАНСКИ   БОКСЕРСКИ    САВЕЗ

        VOJVODINA     BOXING     ASSOCIATION  


 

7th Nations Cup

 

4 kup nacija zene

Галерија
Контакт

Спортски савез Србије
Званична презентација
www.serbiansport.com

Спортски савез Војводине
Званична презентација
www.sportskisavezvojvodine
.com

Олимпијски комитет Србије
Званична презентација
www.oks.org.rs


БОКСЕРСКИ
САВЕЗ
СРБИЈЕ
eubc logo

23. Feb 2016.

PPS u boksu za žene održano u Žablju

Minulog vikenda u Žablju je održano Pojedinačno prvenstvo Srbije za žene u uzrastima juniorki, mladih devojaka i seniorki. Učešće je uzelo 28 bokserki iz 17 klubova. Odziv je bio malo slabiji nego prošle godine, ali i pored toga viđeno je nekoliko zaista odličnih borbi.

pps zabalj

U uzrastu seniorki najviše su pokazale Milena Matović (ŽBK Šajkaši) koja je u kategoriji do 69kg savladala Mariju Petković (Radnički Beograd), Jovanka Radulović (Profesionalac Pančevo) koja je bila bolje od prošlogodišnje bronzane sa Evropskog prvenstva za mlade Andree Milošević (F89 Novi Sad), kao i Snežana Šiljković (Omladinac Zemun) koja je trijumfovala i prvog i drugog dana.
Kod mladih devojaka, Orlović Katarina (Topličanin Prokuplje) je boksovala i pobedila svoje protivnice oba dana takmičenja, i prekidima u četvrtoj i prvoj rundi osvojila zlatnu medalju. Fenomenalan utisak ostavile su i šampionke Branković Anđela (F89 Novi Sad) i Đurović Katarina (Banat Zrenjanin) koje su boksovale odlično i superiornim nastupima skrenule pažnju na sebe.
U juniorskoj konkurenciji dominirale su devojke iz zrenjaninskog kluba „Petrovgrad“. Sa tri zlatne medalje, Nikolić Zorana, Stanišić Lidija i Rapajić Aleksandra pokazale su da se u ovom klubo veoma ozbiljno radi. BK „Petrovrgrad“ će inače biti tehnički organizator Pojedinačnog prvenstva Srbije za pionire, školarce i juniore koje će se održati u Zrenjaninu od 1. do 3. aprila.
Prvog dana takmičenja na programu je bilo osam mečeva, od toga dva polufinalna. Drugog dana, viđeno je šest finalnih borbi. Nastupali su klubovi iz sva četiri regiona. Organizacija je bila na zavidnom nivou, nije bilo propusta, nedostataka ili kašnjenja. Sudijska ekipa je svoj posao odradila besprekorno, tako da nije bilo ni jednog jedinog protesta niti sporne odluke.
Organizatori ovog šampionata bili su Bokserski savez Srbije i ŽBK „Šajkaši“ čiji su predstavnici učinili sve da se svi koji su proteklog vikenda bili u Žablju osećaju kao kod svoje kuće. Šteta je što se u ovoj vojvođanskoj varošici nije pojavilo malo više takmičarki, ali svakako su bile prisutne one najbolje. I one su opravdale očekivanja, kako publike, tako i stručnog štaba ženske reprezentacije.
Supervizor takmičenja bio je Dragoljub Radović, zatim član takmičarske komisije, takođe supervizor, Bojan Rakita iz Beograda. Sudije je predvodio iskusni Momčilo Jakovljević, a sudili su još i Aleksandar Vučićević, Miloš Danilović, Milovan Panić i Anka Radaković. Lekarka je bila Aleksandra Makra iz Žablja.

23. Feb 2016.

 

 

Додајте свој коментар

apartmani vasiljevic

mikromarket
Најновије на сајту:

Zagreb Open 2018
Уручене награде
Сарадња - Војвођански боксерски савез и Покрајински завод за спорт и медицину спорта
8.коло Прва лига Север
8.коло Прва лига Север допуна парова
Прва лига Србије
Прва лига Србије
Златна медаља за Србију - Семиз Аличић јуниорски првак Европе
Велики успех за наш бокс - Семиз Аличић у финалу европског првенства
Огњен Ђурђев донео још једну медаљу српској јуниорској репрезентацији

Panonski bombarderi VBS


© 2010-2018 Војвођански боксерски савез - Нови Сад, Масарикова 25 - Тел: 021/572-356, Моб: 063/501-916
Техничко одржавање - Студио RAVNICA NET - Контакт: 0603988195