Омладински боксерски клуб „Кикинда“ најбољи у Војводини :: Bokserski savez Vojvodine - Boxing Association Of Vojvodina ::

                                                                                                                                                                           Документи   Везе   Контакт

Србија, 21000 Нови Сад, Масарикова  бр. 25 Тел/фах: +381 21 572 356, 063 501 916         

        ВОЈВОЂАНСКИ   БОКСЕРСКИ    САВЕЗ

        VOJVODINA     BOXING     ASSOCIATION  


 

7th Nations Cup

 

4 kup nacija zene

Галерија
Контакт

Спортски савез Србије
Званична презентација
www.serbiansport.com

Спортски савез Војводине
Званична презентација
www.sportskisavezvojvodine
.com

Олимпијски комитет Србије
Званична презентација
www.oks.org.rs


БОКСЕРСКИ
САВЕЗ
СРБИЈЕ
eubc logo

6. Apr 2018.

Омладински боксерски клуб „Кикинда“ најбољи у Војводини

Омладински боксерски клуб (ОБК) „Кикинда“ проглашен је за најбољи клуб Боксерског савеза Војводине захваљујући постигнутим резултатима на Првенству Србије.Омладински боксерски клуб (ОБК) „Кикинда“ проглашен је за најбољи клуб Боксерског савеза Војводине захваљујући постигнутим резултатима на Првенству Србије. У укупном пласману државног првенства ОБК „Кикинда“ био је другопласирани, а боксери кикиндског Клуба освојили су три златне и три сребрне медаље.

Како је објаснио председник кикиндског боксерског клуба Милан Шкапик на државном првенству наступило је седам боксера „Кикинде“, али у саставу из оправданих разлога нису била три државна првака. – Без три државна првака отићи на Првенство и вратити се са оваквим успехом могу само да кажем свака част нашим такмичарима и нашем тренеру – рекао је Шкапик.

Златне медаље освојили су Миња Попов, Лука Непергаћа и Сара Шкапик, која је уједно проглашена и за њабољу школарку Србије. Сребрне медаље освојили су Драгана Голић, Андријана Бјеловић и Софија Шкапик.


Актуелни шампион у супер тешкој категорији у разреду младих Миња Попов до медаље је стигао након два тешка меча. – У други сам ушао са повредом ока. Победио сам прекидом у трећој рунди и тако сам постигао овај успех. Примљен сам у репрезентацију, био сам на припремама на Златибору десет дана, сад сам се вратио и наставићу да тренирам. Осећај је супер и поносан сам на себе. Хвала тренеру Борису, да није било њега и његове подршке, можда не бих ни успео то – рекао је млади боксер.

Признање су уручили представници Војвођанског боксерског Савеза - Милан Козомара и Боро Милић,
Поред плакете Клубу, признање је добио и Борис Шкапик за најбољег тренера Војвођаснког боксерског Савеза на Првенству Србије.

Узимајући у обзир успех других клубова из Војводине, Милан Козомара из Боксерског савеза Војводине рекао је да није лако освојити титулу најбољег. – Велика ми је част што сам овде да искажем поштовање такмичарима на њиховом резултату, а и Градској управи, која је смогла снаге и видела да само улагањем у младост и улагањем у децу која су из њиховог града може дати бољитак и тим срединама и тим градовима. Поред чеситки ОБК „Кикинда“ честитам и Градској управи што има визију да само то улагање у младе ће се исплатити и доноси пуно резултата. Они то најбоље враћају, кроз медаље – рекао је Козомара.


Милан Козомара, Миодраг Булајић и Милан Шкапик

Поводом оствареног успеха ОБК „Кикинда“ члан Градског већа Миодраг Булајић уприличио је пријем за ове успешне спортисте. – Резултате које су постигли и то што су изнедрили и успешне репрезентативце шампионе сигурно да је на неки начин подстицај велики да једним квалитентим радом, са пуно ентузијазма, воље, енергије и љубави да достигну и престигну своје спортске узоре. Ми као Град ћемо сигурно пружити максималну подршку овим младим такмичарима, јер у овом колективу имамо и такамичара који ће наш Град представљати на Европском првенству – рекао је Булајић.

6. Apr 2018.

 

 

Додајте свој коментар

apartmani vasiljevic

mikromarket
Најновије на сајту:

Zagreb Open 2018
Уручене награде
Сарадња - Војвођански боксерски савез и Покрајински завод за спорт и медицину спорта
8.коло Прва лига Север
8.коло Прва лига Север допуна парова
Прва лига Србије
Прва лига Србије
Златна медаља за Србију - Семиз Аличић јуниорски првак Европе
Велики успех за наш бокс - Семиз Аличић у финалу европског првенства
Огњен Ђурђев донео још једну медаљу српској јуниорској репрезентацији

Panonski bombarderi VBS


© 2010-2018 Војвођански боксерски савез - Нови Сад, Масарикова 25 - Тел: 021/572-356, Моб: 063/501-916
Техничко одржавање - Студио RAVNICA NET - Контакт: 0603988195